Futsal

June 14, 2009

Malam ni begitu memenatkan, lepas balik dari kuliah. Terus sahaja disuuh main futsal. Dalam keadaan kelang kabut. Terus ana menyiapkan diri untuk bersolat dan terus bersiap untuk futsal. Perjalanan untuk ke sport seven di wangsa maju begitu sesak, jam menunjukkan pukul 8.20. Janji pukul 8.30. Begitulah rata-ratanya janji melayu. Bukan untuk memperlekehkan, tetapi secara realitynya itulah yang terpaksa ditelan..

Setelah tiba, permainan telah berjalan. ana bergegas bersalin pakaian. memang seronok bile main. skill yang ana buat seolah-olah seperti lionel messi dari barcelona (ceh berangan la pulak). walaupun team ana kalah namun keseronokan tak dapat digambarkan. maklumlah dah 3 bulan tak sentuh bola.

tepat pukul 10 malam permainan ditamatkan. memang letih sesangat la. Tak tahu la esok boleh bagun ke tak nih. esok nak balik senawang pulak tu.. harap-harap semuanya berjalan dengan lancar.

Ya Allah. permudahkanlah urusanku. Kau lindungilah aku dari perkara-perkara yang menjauhkanku dari mentaati mu. Kerana kaulah yang maha agung dan maha merubah.

nukilan,

amirul

copyight control by

muslimin23 coperation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: